سکانس اول (بهار 1381)
اولین پروژه کاری رو استارت زدم و برنامه نویسی یک برد الکترونیکی که در دستگاه‌های آزمایشگاهی صنایع فرش کاربرد داشت رو بر عهده گرفتم. در آن زمان میکروکنترلرهای خانواده MCS51 جز میکروکنترلرهای بروز بودند و برنامه‌نویسی آنها هم به زبان اسمبلی انجام می‌شد.
سکانس دوم (تابستان 1383)
علاقه زیادی، هم به الکترونیک و هم به برنامه‌نویسی داشتم و هنوز هم دارم. در یک شرکت که توسط یکی از فارغ‌التحصیلان  الکترونیک دانشگاه شریف اداره می‌شد به‌عنوان طراح مدار الکترونیک و برنامه‌نویسی مشغول به‌کار شدم. تجربیات بسیار گران‌بهایی رو در اون شرکت کسب کردم و از حضور مدیر کاربلد شرکت به نحو احسن استفاده کردم. پروژه‌هایی که عموماً به سفارش دانشگاه‌های مطرح ساخته می‌شدند و من مسئول طراحی و ساخت چند عدد از این پروژه‌ها از صفر تا صد بودم.
سکانس سوم (زمستان 1385)
وارد صنعت شدم و طبعاً به خاطر علایقم، شروع به‌کار در زمینه ابزار دقیق و اتوماسیون کردم. نقطه شروع من کار در یک شرکت تولیدی به‌عنوان سرپرست نگهداری و تعمیرات بود. شرکتی با بیش از 150 مدل دستگاه متنوع و البته در حال راه‌اندازی خطوط جدید تولیدی. تقریباً آرزوی هر مهندس جوانی است که در چنین محیطی مشغول بکار و تجربه شود.
سکانس چهارم (پاییز 1387)
با توجه به تجربیات گران‌بهایی که کسب کردم، با دو نفر از دوستان دیگر، شرکتی ثبت کردیم. اتوماسیون صنعتی و ساخت دستگاه‌های تولیدی و آزمایشگاهی کار اصلی این شرکت بود. به‌مرور هم افرادی به تیم ما اضافه شدند.دستگاه‌هایی مثل بسته‌بندی تمام‌اتوماتیک (بقچه‌پیچ) معسل تنباکو برای شرکت دخانیات ایران، پانچ لوله قالب‌های بتن و فیدر ورق برای شرکت بوذرجمهرصنعت ساخته شدند و پروژه‌های اتوماسیون و راه‌اندازی متعددی انجام شدند.
سکانس پنجم (تابستان 1391)
ساخت و ثبت اختراع دستگاه جوش استادولدینگ، مسیر کار شرکت ما رو عوض کرد. بعدازاینکه در فروش این دستگاه خاص با شکست مواجه شدیم، تصمیم گرفتیم وارد عرصه پیمانکاری سقف‌های عرشه فولادی در صنعت ساختمان کشور شویم. رشد بسیار سریعی داشتیم و با افزایش تعداد افراد تیم، پروژه‌های 55000 متری مسکن مهر، 88000 متری تعاونی مسکن دانشگاه آزاد اراک، ساخت حوزه علمیه آیت‌الله خویی در شهر نجف اشرف عراق و تعداد زیادی پروژه‌های خرد و کلان دیگر به اتمام رسیدند.
سکانس ششم (پاییز 1398)
باوجود اینکه تمرکزم بر مدیریت شرکت جهت اجرای پروژه‌های ساختمانی بود، در تمام این سال‌ها، علاقه وافرم به تولید و صنعت مرا از اتوماسیون صنعتی جدا نکرد. یکی از مشکلات اساسی که در عیب‌یابی و راه‌اندازی ماشین‌آلات مشاهده می‌کردم این بود که اگر در تابلوهای کنترلی، یک برد الکترونیکی به مشکلی برمی‌خورد، عموماً تعویض می‌شد و گاهی اوقات علی‌الخصوص در تابلوهای قدیمی باعث تغییر طراحی کامل تابلو برق با هزینه سرسام‌آور می‌گردید. بنا بر نیازی که احساس می‌شد وارد تعمیر بردهایی که در صنعت کاربرد دارند شدیم. عموماً همکارهای من که در بخش خدمات اتوماسیون و تعمیر دستگاه‌های صنعتی مشغول بودند، عموماً دانش الکترونیک را نداشتند و بسیار می‌شنیدم که فلان برد دستگاه به‌جای تعمیر تخصصی کلاً کنار گذاشته شده و خوب هزینه بسیار زیادی هم صرف این مورد می‌شد. با تجربیاتی که از قبل داشتم می‌دیدم درایو موتورهای معمولی، سروو موتورها، موتورهای دی سی، PLC ها و  HMI ها کاربرد زیادی دارند و خوب خرابی نسبتاً بالایی هم دارند. شرکت جدیدی تأسیس کردم و تصمیم گرفتم تعمیر همه این وسایل را به خدمات قبلیم اضافه کنم.
سکانس هفتم (تابستان 1401 )
کارهای تحقیقاتی و نمونه‌سازی اولیه بردهای I/O تحت پروتکل مدباس رو در واحد R&D مون تکمیل کردیم و به‌زودی وارد فاز تولید انبوه خواهیم شد. این بردها می‌توانند با پروتکل RS485 با هر کنترلری که این پروتکل را پشتیبانی می‌کند شبکه شوند. بردهای رله و بردهای ورودی آنالوگ با این امکان، توانایی توسعه ورودی‌ها و خروجی‌های PLC ها را با هزینه کم مقدور می‌سازند.
1381
استارت پروژه‌های برنامه نویسی میکروکنترلر
1384
مهندسی معکوس دستگاه‌های میکرومولینه بسیار دقیق
1386
استارت پروژه‌های اتوماسیون
1397
استارت تعمیر بردهای الکترونیک صنعتی (اینورتر، پی ال سی و ...)
1401
R&D روی محصولات الکترونیکی (ورودی و خروجی)

اعضای تیم

آقای مهندس شیرازی

مدیر مجموعه کهربا

آقای مهندس محبی

مدیرتعمیرات

آقای شیرازی

مسئول امور مالی

خانم شیبانی

کارشناس تعمیرات